VII JORNADA D'ESPORT ADAPTAT

03/06/2015

El passat 27 de maig, els usuaris i usuàries de la Residència Sant Francesc i Residència i Centre de Dia El Collet , van participar molt activament en la VIII Jornada d'Esports Adaptats que organitza la Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Benicarló.

Dins del Calendari Social, el mes de maig està dedicat a la discapacitat i la jornada d'esport adaptat mou a la participació d'unes 200 persones amb discapacitat i familiars.

La jornada va tindre lloc al Pavelló Poliesportiu on es van organitzar una gran quantitat d'activitats esportives. En primer lloc va tindre lloc un partit de futbol sala, entre els alumnes del Programa Integra d'atenció a la diversitat de l'IES Joan Coromines i als alumnes del Centre Ocupacional El Maestrat i usuaris de la Residència Sant Francesc amb el resultat d'empat a 6 gols. Tot seguit van tindre lloc diferents modalitats esportives com la boccia, tennis taula, un circuit adaptat i dominó.

La regidora de Benestar Social, acompanyada de representats dels grups municipals van concloure la jornada amb el lliurament dels premis a tots els centres i entitats que participants en aquestes jornades.

En aquesta ocasió van acompanyar als usuaris de la Residència Sant Francesc alumnes en pràctiques formatives del modul sociosanitari de l'IES Ramón Cid, els quals van estar molt implicades en la jornada.

Com l'anterior edició, les Residències de l'OACSE va col·laborar en l'organització del dinar de germanor que van elaborar els alumnes de l'Escola D'Hosteleria del Centre Integrat Públic de Formació Professional, un menú que va agradar a tots els paladars.

Vam passar una magnífica jornada de convivència, de germanor, lúdica esportiva i reivindicativa dels drets de les persones amb discapacitat per a reforçar la seua integració social.

« Anterior | Siguiente »