El GERI└TRIC MILLORA EL JARD═ INTERIOR

25/05/2016

La brigada d'obres i serveis estÓ duent a terme obres de millora de l'accessibilitat al jardÝ interior del centre geriÓtric.els treballs inclouen la colĚlocaciˇ d'una reixeta perimetral de pluvials per a evitar inundacions en cas de pluges fortes.

Aquesta setmana han comenšat els treballs de millora de l'accessibilitat del jardÝ interior del Centre GeriÓtric. Els operaris de la Brigada d'Obres i Serveis de l'Ajuntament estan condicionant el terreny situat en la part posterior de la zona enjardinada per a formigonar-lo posteriorment i evitar aixÝ que les arrels dels arbres impedisquen el pas dels usuaris del centre. Al mateix temps, s'aprofitarÓ per a colĚlocar una reixeta perimetral de pluvials en tota la zona formigonada (que transcorre des de l'edifici del GeriÓtric fins a la bugaderia) per tal d'evitar inundacions en cas de pluges fortes.

Aquestes obres, que estÓ previst que s'allarguen durant 15 dies, constituiran una primera fase de treballs i per al mes de setembre quedaria pendent una segona fase que consistirÓ a adaptar a la normativa la rampa que dˇna accÚs al jardÝ.

La Brigada d'Obres i Serveis s'encarrega de dur a terme els treballs, mentre que l'Organisme Aut˛nom de Centres Socials Especialitzats (OACSE) assumeix el cost de tots elsmaterials.

« Anterior | Siguiente »